Tapahtumatekniikka

Tapahtuma-tekniikka

Tekniikkaa, joka tekee vaikutuksen.

Olemme erikoistuneet valo- ja äänitekniikkaan sekä tarjoamme monipuoliset kalustovuokrauspalvelut. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, konsertti, juhla tai mikä tahansa tapahtuma, meillä on tarvittava osaaminen ja varusteet varmistamaan, että tilaisuutesi on onnistunut.

Tilavalaistus luo tapahtuman tunnelman ja siksi Varhotec -Tapahtumatekniikka on oikea kumppani teille! Kauttamme tarjolla tila- ja tunnelmavalaistukset kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

Valaistus peräkärryssä Keikka punaisella valaistuksella Särmä konsertti valaistus Sininen valaistus Valaistusta kuljetetaan Harjavalta lippu Harjavalta konsertti Harjavalta yleisö Liikunta- ja uimahalli valaistettuna Varhotec henkilöstö Konsertti yleisöllä Tapahtumatekniikka konsertti Tapahtumatekniikka Varhotec laitteisto Yleisö punainen valaistus Audio laitteisto Konsertti kaiuttimet Keikka punaisella valaistuksella Bändi esiintyy Rosebud konsertti Varhotec koneet Särmä konsertti äänilaitteisto
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.