Minikaivurin vuokraus

Minikaivurin vuokraus

Kätevä kumppani maanrakennukseen – Minikaivuri vuokralle.

Varhotec Oy tarjoaa minikaivurin vuokrauspalvelun, joka mahdollistaa vaivattoman ja tarkkuutta vaativan työn suorittamisen. Riippumatta siitä, onko kyseessä puutarhan kunnostus, tontin kaivaminen tai muut maanrakennusprojektit, meillä on ratkaisu tarpeisiisi.

Vuokrattava kalusto:
Bobcat 323, paino 1,7ton
Kuljetustraileri Hulco Terrax

Toimialueenamme erityisesti Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Eura, Ulvila, Pori & Säkylä. Myös toimitus työmaalle mahdollinen.

Monipuolinen Minikaivuri - Ihanteellinen Apuväline Monenlaisiin Maanrakennustöihin

Etsitkö tehokasta ja monipuolista työkalua maanrakennusprojekteihin? Tutustu minikaivurin mahdollisuuksiin, jotka ulottuvat pensaiden ja kivien poistosta aina salaojien ja viemäriputkien asentamiseen. Tämä kompakti kone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tehokkuuden monenlaisissa maanmuokkaustöissä.

Mahdollisuudet:

Pensaiden ja kivien poisto: Minikaivuri on erinomainen työkalu pensaiden ja kivien poistamiseen maasta. Sen tarkka ohjaus mahdollistaa hienovaraisen toiminnan, joka säilyttää ympäröivän kasvuston tai rakenteet vahingoittumattomina.

Salaojien ja viemärien kaivuu: Tarvitsetko salaojia tai viemäriputkia? Minikaivuri tekee kaivuutyöt nopeasti ja tehokkaasti. Kompaktin kokonsa ansiosta se pääsee ahtaisiin tiloihin ja minimoi häiriöt ympärillä oleville alueille.

Vesijohtojen ja kaapeleiden asennus: Minikaivurilla voit myös asentaa vesijohtoja ja kaapeleita maahan vaivattomasti. Sen tarkka hallinta ja erilaiset lisävarusteet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monimutkaisempiin asennustehtäviin.

Kuoppien kaivuu: Tarvitsetko kaivantoja esimerkiksi aidan tai istutusten ympärille? Minikaivuri tekee kaivuutyöt tarkasti ja nopeasti, säästäen aikaa ja vaivaa perinteisiin kaivukoneisiin verrattuna.

Perustusten rakentaminen: Unelmoitko uudesta terassista tai piharakennuksesta? Minikaivuri helpottaa perustusten kaivuutyötä, varmistaen vakaan ja kestävän rakenteen.

Monipuolinen minikaivuri on ehdoton apuväline kaikenkokoisille maanrakennusprojekteille. Sen kompakti koko, tarkka ohjaus ja laaja valikoima lisävarusteita tekevät siitä välttämättömän työkalun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Säästä aikaa ja vaivaa valitsemalla minikaivuri, joka tarjoaa suorituskykyä ja tehokkuutta kaikissa maanmuokkaustöissäsi.

Bobcat 323 kaivurissa on kumitelat, ja näin se ei tuhoa pihatöissä tehdessä esimerkiksi nurmikkoa.

Vuorokausivuokra 150€ / vrk (sis. ALV 24 %)
Pidemmät vuokra-ajat sopimuksen mukaan.

Koneen varusteet:
Työvalaistus
Kumitelat
Puskulevy
Tyvitaitto
Kallistuva luiskakauha

Lisävarusteet:
Puukoura +29€/vrk  (sis. ALV 24 %)

Kaivinkoneen vuokraus sisältää koneenkuljetustrailerin käytön. Perävaunun + kaivinkoneen yhteiskuljetuspaino on noin 2300kg.

Kaivinkoneen noutopiste Sairaalantie 37, Harjavalta.

Bobcat minikaivuri Minikaivuri peräkärryssä Bobcat minikaivuri Bobcat minikaivurin vuokraus Vuokraa Bobcat minikaivuri Bobcat minikaivuri
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.