Paljuvuokraus

Palju-vuokraus

Palju vuokralle Satakunnan sydämestä, Harjavallasta Kylpy.net!

Toimialueenamme erityisesti Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Eura, Ulvila, Pori & Säkylä.

Siirrettävä kylpytynnyri, palju, mobiilipalju, paljutraileri, hulju, peräkärrypalju, kylpykärry, paljukärry, kylpypalju, kylpykuutio... ja monella muulla nimellä tunnettu juhlien sekä illanistujaisten kohokohta.

Kylpy.net vuokraa tätä siirrettävää kylpytynnyriä ja voitte noutaa kylpytynnyrin itse tai voimme toimittaa sen toivomaanne paikkaan.

Trailerimme on erikoisvalmistettu ja vuokrauskäyttöön suunniteltu kokonaisuus. Siirtäminen onnistuu vetokoukullisella autolla ja kuljettajalta edellytetään tavallista B-luokan henkilöautokorttia. Koostaan huolimatta kärryä on helppo siirrellä myös käsin ahtaassakin pihassa.

Siirrettävä kylpytynnyri on ehdoton ajanviete esimerkiksi polttareihin, pikkujouluihin, saunailtoihin, syntymäpäiväjuhliin tai syntymäpäivälahjaksi, puutarhajuhliin, talkooväen palkitsemiseen tai vaikka työporukan tiimi-iltoihin, vain mielikuvitus on rajana! Siirrettävä kylpytynnyri tulee auton perässä juuri sinne minne pääsee autollakin!

Nouto ja palautus:

Palju sijaitsee Harjavallassa osoitteessa Sairaalantie 37. Paljun toimitus bilepaikalle onnistuu myös erikseen sovittaessa, soita & kysy lisää!

Hyvä tietää:

Paljun sisus on valmistettu hygienisestä PE-muovista, joka on helppo pitää puhtaana, mikä on erityisen tärkeää vuokrakäytössä. Palju desinfioidaan jokaisen vuokrauksen jälkeen, jotta se olisi miellyttävä aina seuraavillekin kylpijöille. Palju painaa tyhjänä noin 400 kiloa eli sitä pystyy vetämään tavallisella koukullisella henkilöautolla (rekisterissä 750kg) ja B-ajokortti riittää. Paljuun menee noin 1,6 kuutiota vettä. Riippuen alueen vedenpaineesta paljun täyttö kestää noin tunnin. Lämmitys kestää kesällä noin 2-4 tuntia ja talvella noin 3-5 tuntia riippuen veden lähtölämpötilasta, polttopuun laadusta sekä kuinka ahkerasti puuta lisäilee. Yhteen lämmitykseen tarvitaan noin 1,5 kottikärryllistä puuta. Lämmityksen jälkeen paljuiluun sopivaa lämpötilaa ylläpitää noin 4-6 klapilla tunnissa.

Hinnasto:


70eur/ arkivuorokausi ma, ti, ke ja to
130eur / viikonloppuvuorokausi pe-la / la-su
150eur/ koko viikonloppu pe-su
170eur/ pidennetty viikonloppu to-su tai pe-ma
200eur / koko viikko (7 yötä)

Juhlapyhät sopimuksen mukaan.
Hinnat sisältävät alv 24%
Kuljetus sopimuksen mukaan.

Tutustu paljun
vuokrausehtoihin ja käyttöohjeisiin!

Soita ja kysy lisää 044 0160499 / Teemu

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.